Jesod Опубликовано Четверг в 14:51 Опубликовано Четверг в 14:51 I was trying to create a 2v2 arena team, but had to log of in the process, now the item doesnt work and other players told me that it will not work again, I would like to recover my 80g so I can create it again. Currently I have a team, but I was invited cuz I could not create my own. Thanks in advance!
Гейм-мастер Burning Опубликовано Понедельник в 05:22 Гейм-мастер Опубликовано Понедельник в 05:22 Hello, please let us know step by step how to reproduce this issue.
Jesod Опубликовано Понедельник в 22:11 Автор Опубликовано Понедельник в 22:11 Im not sure how, I had to re log while creating the team, I remember that my partner was also trying to create a team and declined my invitation (idk why lol) I think his name was wetdog, but some ppl in the global chat told be it happened bc I logged of while creating the team, I now its not very accurate but that's all i remember, hope it helps!
Гейм-мастер Burning Опубликовано 15 часов назад Гейм-мастер Опубликовано 15 часов назад I've tried logging off before inviting a member and after, but both times it worked fine
Jesod Опубликовано 14 часов назад Автор Опубликовано 14 часов назад (изменено) I have the item in my bags, and it does nothing, can you check it? Изменено 14 часов назад пользователем Jesod the original text was not true bc I tried without a team
Гейм-мастер Burning Опубликовано 12 часов назад Гейм-мастер Опубликовано 12 часов назад We can delete https://db.moonwell.su/?item=23560 and resend this to you, ok?
Jesod Опубликовано 1 час назад Автор Опубликовано 1 час назад Okay im fine with the working object or the gold!
Гейм-мастер Burning Опубликовано 33 минуты назад Гейм-мастер Опубликовано 33 минуты назад sent you new one, try it please
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти